Vlada Mandić: Borim se da sačuvam svoj brak

Vlada Mandić: Borim se da sačuvam svoj brak

Autor: | 06/02/2012

0

I dok sezona razvoda uveliko traje na javnoj sceni, u slučaju Vlade Mandića (32) stvar je potpuno obrnuta! Naime, poznati rukometaš je odlučio da svom braku da još jednu šansu tako što se pomirio sa suprugom Jelenom.
- Vlada i Jelena već duže vreme ne žive zajedno, ali su zbog ćerkice Saše ostali u korektnim odnosima - priča izvor blizak rukometašu i nastavlja:
- Kao što u svakoj bračnoj zajednici dođe do krize, tako se dogodilo i kod Mandića, pa su on i supruga zajedno odlučili da se raziđu, ali ni jedno od njih nije podnelo brakorazvodnu parnicu, te su u braku ostali zvanično do dana današnjeg.
Nakon prelaska iz Novog Sada, gde je igrao za RK "Vojvodina" u Beograd, gde je karijeru nastavio u "Partizanu", Vlada je uvideo da mu kćerkica i topli porodični dom i te kako nedostaju, pa je odlučio da svom braku da još jednu šansu, te je pozvao suprugu i predložio joj da pokušaju još jednom, što je ona odmah prihvatila.
- Supruga Jelena se sa kćerkicom Sašom iz Novog Sada preselila u srpsku prestonicu, a Mandić koristi svaki slobodan trenutak kako bi im nadoknadio vreme koje su izgubili u razdvojenosti - zaključuje izvor blizak rukometašu.
Inače, ovih dana srećnom tati i vreme ide na ruku, pa sa kćerkicom Sašom gotovo svakodnevno uživa na snegu praveći Sneška i sankajući se. Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora i čuli informaciju iz prve ruke, pozvali smo poznatog sportistu, koji je potvrdio naša saznanja.
- U svakoj bračnoj zajednici dođe do krize, tako je bilo i u našoj. Da ne bismo zakomplikovali odnos, mi smo se civilizovano razišli, ali nakon izvesnog vremena shvatili smo da je najbolje za sve da pokušamo ponovo. Svaki čovek mora da se bori za svoj brak i porodicu - rekao je Mandić.

Izvor: Alo!

Foto: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin