Goga Sekulić: Odmor na Tajlandu (Foto)

Goga Sekulić: Odmor na Tajlandu (Foto)

Autor: | 07/02/2012

0

Folk pevačica Goga Sekulić vratila se s tronedeljnog odmora na Tajlandu, gde je otputovala posle promocije novog albuma i duetske pesme „Vuče, lopove“. Susret sa ovom južnoazijskom zemljom ostavio je na nju neverovatan utisak. Prvih nekoliko dana u Bangkoku provela je u šopingu i razgledanju najinteresantnije prestonice tog dela sveta, da bi se posle toga uputila na ostrvo Puket, gde je provela ostatak odmora.


- Ostrvo sam, zahvaljujući prijateljima koji tamo godinama odlaze, doživela na jedan poseban i neturistički način. Sunčajući se na plaži Surin, posmatrala sam kako se siromaštvo i luksuz spajaju u savršenu celinu, a uz čašu belog vina u baru uživala uz zvuke saksofona i iskren osmeh na licu meštana - kaže Goga, koja je uživala na tropskom suncu, išla na razne vrste tradicionalne „tai“ masaže i jela čuvenu „tom jum kung“ supu i prženi pirinač sa povrćem i gamborima.

Mada je provela nekoliko noći sa društvom u klubu „Fejmus“, slikajući se sa transvestitima, Goga kaže da noćni život Puketa poseduje preteranu dozu ludosti i da nije po njenom ukusu.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Facebook/Goga Sekulić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti