Danijela Pantić je novo lice Prve srpske televizije

Danijela Pantić je novo lice Prve srpske televizije

07/02/2012

0

Jedno od omiljenih i najlepših TV lica Srbije sa dugogodišnjom i uspešnom karijerom u medijskoj industriji, Danijela Pantić, pridružila se timu voditelja Prve srpske televizije! Danijela je ovih dana i zvanično potpisala ugovor i odmah krenula sa pripremama nove emisije koja će početi sa prikazivanjem već sledeće nedelje.
Od ponedeljka, 13. februara na Prvoj startuje nova emisija „Tačno 1“, a jedno od pojačanja voditeljske ekipe je upravo šarmantna Danijela koja vredno i intenzivno sa svojim kolegama radi na realizaciji ovog noviteta koji će sasvim sigurno odmah osvojiti gledaoce.
- Veliko mi je zadovoljstvo da sarađujem sa timom Prve. Bilo je vreme za nove izazove i ovo je pravi trenutak i pravo mesto za to. Kviz „Slagalica“ sam vodila na RTS-u skoro sedam godina i poželela sam nešto novo i drugačije. Ovaj kviz je veoma popularan ali sigurna sam da će to biti i „Tačno 1“. Radujem se novoj emisiji na kojoj svi naporno radimo. To je zanimljiv koncept koji je i tematski i produkcijski izuzetno zahtevan. Ovo je nešto drugačije, informativni, zabavni i kontakt program – sve je spojeno u jednoj emisiji tako da će gledaoci, uverena sam, pomno pratiti sve priče koje pripremamo za njih, počev od zabavnih pa sve do onih koje su naša surova realnost.
Očekuje ih mnoštvo zanimljivih informacija, a ugostićemo i stručnjake, sociologe, glumce, sportiste i pevače, sve one koji su tog dana bili u centru pažnje javnosti. Očekujem da ćete svakog radnog dana tačno u 13 časova biti sa nama, na Prvoj - izjavila je Danijela povodom prelaska na Prvu i početka nove emisije.

„Tačno 1“, jednočasovna kolažna emisija, emitovaće se radnim danima u 13 časova na Prvoj. Osim što će se informisati i zabaviti, gledaoci će biti nagrađeni, jer je jedan od segmenata emisije i nagradni kviz.

Foto: Željko Sinobad

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti