Viktorija Bekam kreira haljine za holivudske glumice

Viktorija Bekam kreira haljine za holivudske glumice

Autor: | 09/02/2012

0

Stvar prestiža za svakog modnog kreatora je da slavne ličnosti naručuju svečane haljine i nose ih na velikim selebriti dešavanjima. Viktorija Bekam je dočekala svojih pet minuta. Nema vremena ni da spava koliko porudžbina ima, a sve su za najpopularnije holivudske zvezde.
Bivša pevačica koja je odnedavno svoj rad preorijentisala na modu i kreiranje, fokusirala se na noć dodele Oskara, za kada ima naručen veliki broj haljina za velike svetske zvezde koje žele isključivo njene kreacije.
- Viktorija radi po cele dane i noći. Želi da sve obavi najbolje što može - rekao je izvor blizak gospođi Bekam.
Za sada, njene elegantne haljine poručile su Gvinet Paltrou, Kameron Dijaz, Blejk Lajvli, Eli Mekfirson, a navodno još nekoliko velikih zvezda razmišlja da upravo gospođu Bekam angažuje za svečani izgled u noću dodele Oskara.
Glumica Mišel Vilijams, nosila je Viktorijinu haljinu na svečanom ručku kome su prisustvovali svi nominovani za Oskara a koji je pre nekoliko dana održan u Los Anđelesu. Nekadašnja Poš Spajs izjavila je kako je počastvovana što je Mišel nosila njenu kreaciju.
I bivše članice grupe "Spajs Grls" više puta su podržale svoju prijateljicu noseći njene modele. Viktorija će između ostalih, i za njih kreirati haljine za ovogodišnju dodelu Oskara koja će se održati 26. februara.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin