Svetlana - Ceca Ražnatović: Nedostaje mi kćerka Anastasija

Svetlana - Ceca Ražnatović: Nedostaje mi kćerka Anastasija

Autor: | 10/02/2012

0

Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović, kojoj je ostalo još 13 dana do isteka kazne kućnog zatvora, prvi put se oglasila u javnosti, i to putem društvene mreže Tviter. Ceca je pre dva dana otvorila profil za virtuelno druženje i odmah zahvalila svojim fanovima na pesmi koju su uradili za nju dok izdržava kaznu.
- Dobro jutro. Hvala svima koji su doprineli stvaranju pesme „Svi za jednu", prelepa je, a vaš gest me je oduševio. Divno je imati vas - napisala je Ceca u svom prvom tvitu.
Odmah zatim pevačica se obratila kćerki Anastasiji, koja je na Kipru, gde pohađa školu, pa joj je na „zidu" napisala.
- Draga moja Anastasija, ne slutiš koliko mi nedostaješ. Ljubim te puno.
Folk zvezdi su dobrodošlicu na toj socijalnoj mreži poželele kolege Saša Kovačević, Nikola Rokvić i prijateljice Gordana i Slavica Karić, što je Cecu posebno oduševilo.
- Hvala svima koji su mi poželeli dobrodošlicu. Ako je po startu suditi, ovde je najaktivniji društveni život - oduševljeno je napisala Ceca, koja sa svog profila prati dešavanja na profilima mnogih javnih ličnosti, među kojima su Novak Đoković, Janko Tipsarević, Kristijano Ronaldo, Milan Stanković, ali i koleginice Viki Miljković, Jelena Tomašević, spisateljica Isidora Bjelica i mnogi drugi, a najživlju komunikaciju Ceca ima sa koleginicom Sekom Aleksić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin