Bobi Braun teško podneo smrt bivše supruge Vitni Hjuston

Bobi Braun teško podneo smrt bivše supruge Vitni Hjuston

Autor: | 12/02/2012

0

Pošto je saznao za smrt Vitni Hjuston, njen bivši suprug Bobi Braun doživeo je emocionalni slom, ali uspeo je da se pribere i odlučio je da odradi zakazani nastup priznavši da mu je ovo najteži period u životu. Ipak, većinu pesama nije uspeo da otpeva jer je svo vreme jecao na sceni, ali publika mu je pomagala uzvikujući Vitnino ime. Sa scene je otišao ne otpevavši poslednju pesmu do kraja. Njegovi prijatelji kažu da ga je vest o smrti muzičke dive izuzetno potresla.
- Jecao je dok smo razgovarali preko telefona. Nije mogao da izgovori šta se desilo. Izvan sebe je - izjavio je prijatelj blizak pevaču.
Bobi i Vitni su bili u od 1992. do 2007. godine braku prepunom uspona i padova. Godine 1993. su dobili kćerku Bobi Kristinu, a u njihovom domu je nekoliko puta intervenisala policija zbog nasilja u porodici. Mnogi najviše okrivljuju Bobija da je povukao Vitni u svet droge i alkohola koji su joj uništili blistavu karijeru.
U međuvremenu, policija nije pronašla ilegalne supstance ili alkohol u sobi Vitni Hjuston, pa se sada nagađa da se slavna pevačica udavila u kadi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti