Andrej Maričić je voditelj "Akademije debelih"

Andrej Maričić je voditelj "Akademije debelih"

12/02/2012

0

U zgradi "ružičaste televizije" održan je prvi veliki kasting za novi rijaliti šou program TV Pink “Akademija debelih“. Ni teški vremenski uslovi nisu omeli nekoliko stotina buca da dođu i pokušaju da osvoje producente ove emisije te tako postanu zvanično takmičari u emisiji koja će proizvesti i nove zvezde koje će se vinuti iz anonimnosti.

Emitovanje ovog programa, koji je pored potencijalnih takmičara zainteresovao već i mnogobrojne gledaoce, kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji (gde će biti paralelno prikazan na “Pinkovim“ kanalima, ali i preko satelita) počinje u martu mesecu. Sa polaznicima “Akademije debelih” radiće najbolji stručnjaci iz oblasti zdrave ishrane, treneri, lekari, nutricionisti. A sve zbog jednog cilja, da buce prestanu da budu buce.

Put do vitke linije biće naporan i pun iskušenja, ali motiv ovih ljudi koji su se prijavili je ogroman. Oni žele da se izvuku iz kandži sala i da se vrate normalnom, pokretnijem životu kakvog su nekada imali. Ipak, njihov najveći neprijatelj – hrana – mami iza svakog ugla. A svaka pojedena čokolada koju organizam nije preradio stvara novu potrebu za slatkišima.

Andrej Maričić je, kao pobednik takmičenja gde hrane nije bilo ni na vidiku, prvi čovek koji će im na tom putu biti od pomoći. On je jedan od tri voditelja koji će nas provesti kroz ovaj spektakularni šou program o kojem će se pričati tokom cele ove godine. Njegova uloga biće da dodatno motiviše takmičare kroz naredni težak period koji im predstoji, što će biti od krucijalnog značaja.

Ostala dva voditelja, jedan na terenu i drugi u studiju, za sada će ostati nepoznanica. Ali očekujte prijatna iznenađenja.
Pobednik šou programa osim nove kilaže dobija i vrednu novčanu nagradu od milion dinara.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još