Ana Ivanović: Volim da igram sa Novakom

Ana Ivanović: Volim da igram sa Novakom

15/02/2012

0

Na zvaničnoj Tviter stranici svetske teniske organizacije "WTA" fanovi najlepše svetske teniserke, naše Ane Ivanović imali su priliku da joj postavljaju pitanja. Ana je za vreme odmora tokom turnira u Dohi našla vremena da odgovori na neka od njih.
Na pitanje jednog fana, da li će igrati na Fed kupu koji se održava u aprilu, Ana je odgovorila:
- Još uvek nisam sigurna. Veoma bih volela da učestvujem, i mislim da smo veoma blizu finala ovog puta. Imamo velike šanse. Moj san je da osvojimo Fed kup jednom. Volela bih da se to desi baš ove godine - rekla je Ana.
Jedno od pitanja bilo je i sa kim bi najviše volela da igra u mešovitom dublu.
- Uvek je zabavno igrati sa Novakom, posebno u Hofman kupu. Novak je zabavan momak i uvek me zasmejava. Zato volim da igram sa njim - priznala je naša teniserka.
Na pitanje koga bi najviše volela da ugosti na posebnoj večeri, kada bi mogla da bira Ana je rekla:
- Nelsona Mendelu, Dženifer Aniston i Ventvorta Milera.
Jedna devojka želela je da zna koje proizvode Ana koristi kako bi svoju kosu održavala negovanom i sjajnom i za vreme treninga i mečeva.
- Možda ću te razočarati, ali kad putujem nosim previše stvari sa sobom tako da gotovo da nemam mesta i za šampon. Uvek koristim hotelske - priznala je Ivanovićeva.
Kada su je pitali na kom Grend Slem turniru su najbolje žurke, naša teniserka otkrila je koji je njen omiljeni turnir:
- Vimbldon, definitivno. Tamo je uvek vrlo glamurozno i zabavno je sređivati se, šminkati i nameštati frizuru - rekla je šarmantna teniserka.
Jedan od fanova želeo je da zna kakav je dnevni raspored treninga.
- Sve zavisi od toga da li sam na turniru ili ne. Kada sam na turniru, dan pred meč treniram sat i po i onda se trudim da se odmorim. Kada nisam na turniru, treniram dva sata dnevno i posle toga vežbam u teretani - zaključila je Ana Ivanović.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti