Novak Đoković uživao na utakmici Milan - Arsenal

Novak Đoković uživao na utakmici Milan - Arsenal

Autor: | 16/02/2012

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je sreću fudbalerima "Milana", koji su u prvom meču osmine finala Lige šampiona deklasirali londonski "Arsenal" sa 4:0.
Đoković, koji je veliki navijač italijanskog šampiona, stigao je u Milano i uživao u sjajnoj igri i pobedi "rosonera". On je posle meča sišao do svlačionice Milana, pozdravio se sa igračima, a od Zlatana Ibrahimovića dobio je na poklon dres sa posvetom.
- Navijači „rosonera“ su se odlično proveli na utakmici, a ja sam sa drugom i bratom pružio podršku svom omiljenom timu koji je odigrao neverovatno. Izgleda kao da smo Milanu doneli sreću. Upoznao sam igrače Milana prošle godine u Dubaiju. Nemam puno vremena da pratim svoj omiljeni tim, ali ove nedelje ne igram ni na jednom turniru pa sam došao da užiov odgledam utakmicu i zaista sam srećan zbog toga - rekao je Novak Đoković italijanskim medijima po završetku meča na San Siru.

Srpski teniser je u Milano otputovao neposredno posle svečanosti u Domu Narodne skupštine, gde mu je predsednik Boris Tadić povodom Dana državnosti Srbije uručio Orden Karađorđeve zvezde.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin