Nataša Bekvalac: Selidba u srpsku prestonicu

Nataša Bekvalac: Selidba u srpsku prestonicu

Autor: | 17/02/2012

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac konačno je prelomila i odlučila da zajedno sa kćerkom Hanom napusti svoj rodni Novi Sad i preseli se u srpsku prestonicu – Beograd. Naime, lepa Novosađanka u četvrtak veče održala je spektakularan nastup u prepunom klubu “Kolektiv” gde je atmosferu dovela do usijanja, a publiku “naterala” da se dobro provede, pevajući svoje hitove, ali i pesme svojih kolega. I ovog puta, Nataša je sa posebnom energijom iznela Rijaninu pesmu “We Found Love”, ali je ipak najveće reakcije i aplauz dobila izvodeći svoj veliki aktuelni hit “Ja Sam Dobro”.
Iako je u toku nastupa pila samo vodu, pevačica je bila vidno raspoložena i ponesena dobrom atmosferom, a u jednom momentu zapevala je i pesmu “Beograd”. Iako je Nataša pevala u beogradskom klubu, te se moglo zaključiti da je odabrala baš ovu pesmu zbog toga, pomenuta numera je u tom momentu ipak imala veće značenje za samu Natašu.
Naime, Bekvalčeva je konačno odlučila da se zajedno sa kćerkom Hanom seli za Beograd.
- Nataša se dugo dvoumila oko preseljenja u Beograd, posebno jer je izuzetno vezana za svoj rodni grad. Međutim, kako trenutno ima mnogo obaveza u prestonici, što zbog posla na ‘Megatrendu’, što zbog albuma koji uveliko priprema, konačno je prelomila da je najbolje rešenje da se preseli. Na ovu njenu odluku najviše je uticala Hana, jer pevačici poslovne obaveze i svakodnevna putovanja oduzimaju mnogo vremena, a ona želi da što više slobodnog vremena provede sa svojom kćerkicom - otkriva izvor blizak pevačici.
Nataša je ovu informaciju potvrdila na svom nastupu rečima:
- Večeras smo u divnom gradu, u koji se uskoro definitivno selim!

Izvor: opera17
Foto: A. Crnogorac/Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin