Viktorija Bekam: Sve u mom životu podređeno je deci

Viktorija Bekam: Sve u mom životu podređeno je deci

Autor: | 20/02/2012

0

Viktorija Bekam otkrila je kako teško usklađuje majčinstvo i posao. Dizajnerka nije sigurna da li želi još dece, ali je sigurna da ne želi da propusti nijedan važan trenutak u životu svojih četvoro mališana. Naime, Viktorija kaže da su njoj i Dejvidu deca su prioritet.
- Nisam protiv toga da imam još dece. Srećna sam jer imam decu i volim kada sam trudna, ali sada mi je i ovo dovoljno. Želim da uživam u deci koju sada imam. Naši životi podređeni su njihovima - rekla je tridesetsedmogodišnja Viktorija.
Bivša "Spajsica" sve je uspešnija u svetu mode, a njene kreacije brzo pronalaze put do srca modnih sladokusaca. Nedavno se našla na meti kritika zbog svog ispijenog izgleda, a opravdala se činjenicom da uz posao ima i sedmomesečnu devojčicu kod kuće.
- Harper se često noću budi, a ja to vreme iskoristim da preko skajpa razgovaram s poslovnim saradnicima - rekla je Viktorija, koja je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter postavila fotografije sa modne revije koju je prošle nedelje prikazala u Londonu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti