Vlado Georgiev: Raduju me stvari koje nisam očekivao

Vlado Georgiev: Raduju me stvari koje nisam očekivao

Autor: | 28/02/2012

0

Jedan od najpopularnijih kantautora sa ovih prostora, Vlado Georgiev, u poslednje vreme ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Miljenik mnogih devojaka održao je sjajan “Koncert za ljubitelje vina i pomalo zaljubljene” 14. februara u “Belekspo centru”, a pre nekoliko dana na dodeli prvog crnogorskog “Oskara” u Bečićima dobio je dva priznanja – za najboljeg kompozitora i najboljeg pop pevača.
Vlado, koji privodi kraju snimanje novog studijskog albuma, “u prolazu” nam je odgovorio na nekoliko pitanja.
Šta prvo pomislite kad se ujutru probudite?
- Pomislim šta sve treba da uradim tog dana i da li to uopšte može da stane u jedan dan.
Šta može da vam ulepša dan?
- Najvažnije mi je da je napolju sunčano, jer ne volim da me probudi sivilo i da mi tako počne dan. Ovo zimsko vreme i kratki dani mi nikako ne prijaju. Potrudiću se ubuduće da bar nekoliko puta u toku zime otputujem na kratko u toplije krajeve ili na skijanje i tako prekratim zimski period. Mislim da je dovoljno da u novembru ili decembru odem negde na pet dana i to ponovim u februaru. Sada, nažalost, ali i na sreću, mogu da pobegnem samo u studio, jer završavam novi album. Nisam zaslužio da bilo gde idem ove godine, jer nisam završio ono što sam planirao. Ko sebe može da nagradi, može i da se kazni.
Kada ste poslednji put nekom poklonili cveće?
- Bilo je to pre dva meseca na venčanju mojih prijatelja. Bio je to prelep i “ozbiljan” buket cveća.
Šta vas je poslednje mnogo obradovalo?
- Naši sportisti me uvek obraduju! Posle briljantnih uspeha Novaka Đokovića, vaterpolista i rukometaša, koji su nedavno u jednom danu osvojili tri trofeja, obradovao me i neplanirani put u Crnu Goru pre nekoliko dana, gde sam video svoje drage prijatelje.
Šta može najviše da vas obraduje?
- Mnogo toga. Uglavnom su to razne sitnice, ali i poneka krupna, ozbiljna stvar. U principu, uvek se obradujem stvarima kojima se nisam nadao, koje dođu neočekivano.
Koga ste vi poslednjeg obradovali?
- Svakodnevno volim da ulepšam nekome dan, ali ne znam koliko mi to polazi za rukom. To bi ipak trebalo drugi da kažu. Nije važno da li ću nekom kupiti čokoladu ili otići na ručak, već je važna namera.
Brod ili motor?
- I brod i motor, definitivno.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti