Poznati uživali na predstavljanju hotelske grupe "Budvanska rivijera" u okviru Sajma turizma

Poznati uživali na predstavljanju hotelske grupe "Budvanska rivijera" u okviru Sajma turizma

Autor: | 29/02/2012

0

Drugog dana trajanja 34. međunarodnog Sajma turizma u Beogradu hotelska grupa "Budvanska rivijera" je organizovala svečanu večeru za prijatelje, poslovne partnere i javne ličnosti u toplom, ušuškanom i veselom ambijentu restorana "Sokače". "Budvanska  rivijera" u okviru koje su hoteli "Slovenska plaža", "Aleksandar" u Budvi i "Palas" i "Castellastva" u Petrovcu, ove godine promoviše novi izgled renoviranog kompleksa "Slovenska plaža", koja je sinonim za kvalitetan odmor u Budvi još od 1984. godine i omiljen izbor kada je u pitanju letovanje za mnoge srpske turiste.

"Novi talas u 2012" kako su nazvali koncept svog ovogodišnjeg nastupa na Sajmu, treba da označi novu "Slovensku plažu", ali poštujućiosnovni, prepoznatljiv izgled kompleksa koji je za skoro tri decenije postojanja ugostio preko million posetilaca. Sa novitetima koji se uvode, domaćini su uvereni da će "Slovenska plaža", kao i ostali hoteli ove grupacije, postati još zanimljivija regularnim posetiocima, ali i onima sa probirljivim ukusom.

Uz bogat meni, zvuke tamburice i ljubazne domaćine, gosti su slavili do duboko u noć, a u ovoj večeri čije je obeležje more, prijateljstvo, tradicija, ali i inovacija, između ostalih, družili su se i Predrag Sekulić, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore, Saša Radović, direktor Nacionalne turističke organizacije, Mima Karadžić, Merima Njegomir, Mister X i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin