Andrej Pejić: Uskoro na filmskom platnu

Andrej Pejić: Uskoro na filmskom platnu

Autor: | 02/03/2012

0

Maneken Andrej Pejić dobio je ponudu od francuskog reditelja Florensa Devavrina da glumi androgenog Evropljanina /Evropljanku u adaptaciji Balzakovog romana "Serafita", piše "Hafington Post".
Film bi bio adaptacija romana Onorea de Balzaka, priče o anđelu androginu, koji prolazi svoju konačnu zemaljsku transformaciju. Anđeo se prikazuje u obličju lepe žene, Serafite ali i kao Serafitus, odraz muževne mudrosti i snage. U romanu se dva smrtnika zaljubljuju u Serafitu-Serafitusa, ali androgin je nadišao zemaljsku ljubav, a njegov je zadatak da otkrije ljudskom paru "put u nebo".
S obzirom na to da Andrej osvaja piste odeven i kao žena i kao muškarac, i da je njegova popularnost svakim danom sve veća, ne čudi zašto ga slavni reditelj želi u svom filmu.
- On je fenomen, u to nema sumnje. Jedinstven je, samo jedan. I svako ga želi. Ali problem je što mnogi za njegove usluge ili nemaju dovoljno novca, ili mi nismo zainteresovani za određene projekte - izjavio je Pejićev agent u Francuskoj Arnaud Vanbleus.
Mit i legenda o Androginima govori o bićima koja imaju moć bogova i predstavlja savršenu ljubav kroz spajanje muškarca i žene u jednom biću. Androgini su ispunjenje savršene sreće i moći, jedinstvena harmonija bića.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin