Nikolet Šeridan: Ponižena sam na snimanju "Očajnih domaćica"

Nikolet Šeridan: Ponižena sam na snimanju "Očajnih domaćica"

Autor: | 02/03/2012

0

Nekadašnja zvezda serije ''Očajne domaćice'' Nikolet Šeridan, koja je tužila producente za nepravedan otkaz i fizički napad, rekla je pred porotom da je bila šokirana i ponižena nakon što ju je udario u glavu autor serije Mark Čeri. Kako prenosi BBC, zvezda serije tvrdi da je njen lik Idi Brit 2009. godine u seriji ''ubijen'' nakon što se ona žalila na Čerijevo ponašanje. Advokati osnivača serije ističu da je to bila samo ''ćuška'' kako bi Čeri dao smernice glumici u vezi sa scenom koju snima. Šeridanova traži šest miliona dolara naknade za nepravedno otpuštanje i za fizički napad. Glumica je na sudu rekla da je tokom kraće rasprave o tekstu scene Čeri vikao na nju pitajući je šta hoće i da ju je potom udario desnom šakom.
- To je bilo šokanto i ponižavajuće - rekla je glumica, dodajući da mu je rekla da nije u redu što ju je udario u glavu.
Glumica je istakla pred sudom da se Čeri kasnije pojavio u njenoj prikolici i da joj se izvinio. Potom je dodala da joj nikada nije pomenuto ubistvo njenog lika, sve do svađe sa Čerijem. Producent i televizija ABC su demantovali ove tvrdnje rekavši da postoje dokazi o odluci da Britova bude ubijena, kao i to da je ona doneta mesecima pre svađe sa Nikolet.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti