Uzbudljiv kraj "Očajnih domaćica"

Uzbudljiv kraj "Očajnih domaćica"

Autor: | 22/03/2012

0

Do kraja “Očajnih domaćica” ima samo još dve epizode, a kako će se završiti, ne može ni da se nasluti. Nakon smrti muža jedne od “domaćica”, sve opcije su otvorene, te fanovi nagađaju ko će od glavnih junaka završiti u zatvoru. Poslednje dve epizode, ne samo osme sezone već i serije, emitovaće se 25. marta i 1. aprila, a kraj priče iz “mirnog” kraja Visterija Lejn je neizvesniji nego ikada. U nedelju je emitovana epizoda u kojoj Majk Delfino koga tumači Džejms Denton umire na krajnje brutalan način - lokalni zelenaš ga ubija na kućnom pragu. Fanovi su bili razočarani ovakvim obrtom jer je, i to na samom kraju, stradao jedan od omiljenih likova.
- Imali smo opciju po kojoj bi Majk bio u programu za zaštitu svedoka i onda bismo se opet sreli u Boliviji. Ja sam glasala za to - priznala je Teri Hačer koja igra Majkovu ženu.
Najveća zavrzlama vrti se oko toga ko će pred lice pravde zbog smrti očuha Gabrijele Solis. Lik kog tumači Eva Longorija još na početku ovog serijala ponovo je suočena sa čovekom koji ju je zlostavljao u mladosti, a u pomoć joj priskače muž, s tim što je ceo slučaj završio smrću. Policija je ima na tragu, a kao glavni osumnjičeni je Bri (Marša Kros). Prava sapunica... s tim što je gleda osam miliona ljudi svake nedelje. Dobro obavešteni izvori tvrde da će za sve, ipak, da odgovara Karlos.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin