Rijana: Ne volim samački život

Rijana: Ne volim samački život

Autor: | 04/03/2012

0

Atraktivna pevačica Rijana gostovala je u emisiji kod Džonatana Rosa, u kojoj je porekla vezu sa Krisom Braunom, tvrdeći da je sama, da joj je dosadno, i da želi nekog ko je "kul, zabavan i duhovit".
Iako se poslednjih nekoliko nedelja spekuliše kako je pevačica Rijana ponovo u vezi sa reperom Krisom Braunom koji je tukao, lepotica sa Barbadosa rekla je kako je sama otkako je raskinula sa Metom Kempom, pre više od godinu dana.
- Ne tražim nikoga, ali samački život je precenjen. Glup je. Imam mnogo životnog iskustva. Ne želim da živim svoj život i upoznam nekog, želim da podelim taj život sa nekim. To mi trenutno nedostaje. Volela bih da upoznam nekog ko je kul, zabavan i duhovit - rekla je Rijana.
Ona trenutno promoviše svoj album "Talk That Talk", a voditelju je rekla i kako obožava Adelin album "21" jer se pronašla u njemu.
- Došla sam na dodelu Brit nagrada samo da bih uhodila Adel. Videla sam je na dodeli Gremija i obožavam je. Veliki sam fan albuma "21" koji govori mnogo, i mislim da svako može da se identifikuje sa njim do te mere da sam morala da prestanem da ga slušam, jer me previše deprimirao - rekla je pevačica koja je viđena kako koristi metro tokom svog boravka u Londonu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti