Vogue: Rijana je žena godine

Vogue: Rijana je žena godine

Autor: | 08/07/2012

0

Rijanina karijara i popularnost sa svakim danom sve više rastu. Popularnu pevačicu sa Barbadosa italijanski "Vogue" proglasio je ženom godine, i to drugi put za redom.
Po mišljenju urednika ovog magazina, ova 24-godišnja pevačica je “nezavisna, energična, dragulj u kruni Džej Zijevog čopora, koji joj je pomogao da postigne takav veliki uspeh”.
- Mlada Robin Rijana Fenti je naša žena godine, ne samo zahvaljujući brojkama i činjenicama, već najpre zahvaljujući njenom ljubaznom i borbenom duhu - navodi se u magazinu.
Urednici su izrazili i oduševljenje njenim učešćem u brojnim dobrotvornim projektima i njenoj “nekonformalnosti”.

Ovo je još jedna potvrda da je 2012. Rijanina godina. Pored Vogue-a, počast joj je odata i u avgustovskom izdanju magazina "Harper’s Bazaar", čiju naslovnu stranu krasi. na naslovnici, Rijana je u nešto nežnijem izdanju nego što smo navikli, u beloj "Calvin Klein" haljini i sa prirodnim mejkapom. U intervjuu je takođe pokazala svoju nežniju stranu i rekla da se plaši nove ljubavi.

- Kada sam bila zaljubljena, bila sam jako zaljubljena. Taj osećaj je bio neprocenjiv. I onda se za treptaj oka ceo moj život promenio - otkriva mlada pevačica svoja osećanja tokom veze sa Krisom Braunom, koja se završila modricama i optužbom za brutalni napad 2009. godine.

- Nikad nisam mogla ni da pomislim da ću osetiti takav bol. Plašim se da se to ne ponovi - kaže Rijana i dodaje da njen ljubavni život trenutno praktično ne postoji.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još