Pisalo se da je sa Skeptom, a onda je usledio šok: Adel ljubi Rijaninog bivšeg dečka?

Pisalo se da je sa Skeptom, a onda je usledio šok: Adel ljubi Rijaninog bivšeg dečka?

Autor: | 27/10/2020

0

Pevačica Adel šokirala je britansku javnost izborom novog partnera, američkog repera Krisa Brauna, poznatog po tome što je pre 11 godina pretukao tadašnju devojku Rijanu

Nakon što je zbog pandemije virusa korona odložila izlazak novog albuma i vratila sve pesme na doradu, britanska pevačica Adel (32) dala je sebi oduška od poslovnih obaveza i prepustila se novim ljubavnim prilikama. Kako je objavio "Daily Mail", vlasnica najpopularnijih balada ovog veka u emotivnoj je vezi sa američkim kolegom Krisom Braunom (31), koji je pored muzike poznat i po tome što je 2009. godine pretukao tadašnju devojku Rijanu.

Izbor novog pevačicinog partnera iznenadio je britansku javnost podjednako kao i kada je pre nekoliko meseci na svom Instagramu objavila fotografije na kojima se vidi da je mnogo smršala, u medijima je navođeno da je skinula čak 45 kilograma. To što je uspela da sredi liniju njeni sunarodnici su pozdravili i podržali je u tom nimalo lakom poduhvatu, dok su njenim novim dečkom šokirani jer je reč o muzičaru problematičnog ponašanja i preke naravi, koji je zbog fizičkog nasilja nad pop zvezdom sa Barbadosa bio osuđen na pet godina uslovne kazne i šest meseci društvenog rada.

Pročitajte: Trud je urodio plodom - Posle rigorozne dijete, razvoda i suza, Adel je konačno pronašla ljubav?

Navodni dokaz veze dvoje kantautora je Krisova iznenadna poseta Adelinom stanu u sitne sate. Američki pevač viđen je kako ulazi u pevačicin dom u zapadnom Londonu, a prema svedočenju komšija otišao je tek pred zoru. Kako su rekli za britanski list, par se potrudio da sakrije noćnu posetu, ali bezuspešno

- Sve je izgledalo pomalo špijunski. On je stigao usred noći, a otišao je tek oko pet ujutro. Dovezao se džipom, uz pratnju automobila sa zatamnjenim staklima, a po izlasku iz vozila pratilo ga je nekoliko telohranitelja - kazao je Adelin komšija za Daily Mail.

Prema navodima magazina "Billboard", Adel i Kris upoznali su se 2013. godine na dodeli muzičkih nagrada Gremi, kada je pevačica pozlaćeni gramofon podigla za najbolju pesmu u filmu “Skyfall”. Braun je već tada bio oduševljen Britankom i njenim uspehom, a nakon susreta i razgovora on joj se zahvalio na tviteru.

- Bilo mi je zadovoljstvo da te upoznam. Čuo sam tvoje reči Adel i to je sve što mi je bitno. Hvala ti što govoriš istinu - tvitnuo je pevač posle dodele muzičkih Oskara.

Pročitajte: Kris Braun - Noć kada sam udario Rijanu promenila je moj život zauvek

Od tada, njih dvoje su se sretali u nekoliko navrata, a poslednji put viđeni su zajedno krajem prošlog oktobra na proslavi 33. rođendana muzičara Drejka u Njujorku.

Nekoliko dana pre posete Adelinom stanu Kris Braun je objavio fotografiju sa američkim modelom Amikom Haris (26), s kojom je pre skoro godinu dana dobio sina Aika i s kojom je bio u emotivnoj vezi do letos. Da su se pevač i manekenka rastali moglo se naslutiti nakon što su jedno drugo otpratili na "Instagramu". Za novu fotografiju se pretpostavlja da je načinjena u Londonu, gde manekenka posle porođaja pokušava da se vrati modelingu.

Pošto se britanska pevačica 2019. godine razvela od biznismena Sajmona Koneckog, s kojim je dobila sina Andžela (7), često je bila tema britanske štampe koja je pretpostavljala s kim je u vezi. Već neko vreme mediji su nagađali da je vlasnica 15 Gremija u ljubavi sa britanskim reperom Džozefom Džuniorom Adenugom, poznatijim pod pseudonimom Skepta, što je on brzo posle prvih napisa demantovao. Adel se tada nije oglašavala povodom navoda o romansi sa Skeptom, inače vrlo dobrim Braunovim prijateljem i sve češćim saradnikom, kao što nije ni sada povodom tvrdnji da joj je srce ukrao Kris.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti