Zdravko Čolić oduševio publiku u Zagrebu

Zdravko Čolić oduševio publiku u Zagrebu

Autor: | 09/03/2012

0

Legendarni pop pevač Zdravko Čolić održao je u četvrtak veče tročasovni koncert za pamćenje u dupke punoj zagrebačkoj „Areni“. Hrvatska štampa puna je hvalospeva - „Šarmer Čola još jednom osvojio ženska srca i bacio ih u trans“ i „Balkanski zavodnik damama iz mladosti posvetio pesmu ‘E, draga, draga’ i čestitao im Dan žena“, samo su neki od naslova iz novina.
Nastup neponovljivog Čole obeležili su red balada, pa red veselih pesama, suze u očima ženskog dela publike, poljupci i zagrljaji zaljubljenih parova i neverovatna pirotehnika. Baš kao i na Čolinom prethodnom koncertu u zagrebačkoj „Areni“ pre tri godine, i ovaj je bio prepun emocija, a Zdravkovim najvatrenijim obožavateljkama u publici su bukvalno tekle suze radosnice, što ponovo uživaju u vanserijskom glasu i pesmama svog miljenika
Poklanjale su mu plišane igračke, bele i crvene karanfile, a kada je zapevao „Jedna zima sa Kristinom“ pred pevačeve noge doleteo je i prvi crveni brushalter. Koncert pred više od 17.000 ljudi upotpunili su gudači i balerine, kao i Dragoljub Đuričić, koji je sa svojim bubnjarima nastupio u pauzi.
- Za publiku sam uvek spreman da dam maksimum i zato mi nije teško da pevam i tri sata. Osećam veliku odgovornost prema svakom ko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom koncertu. Neponovljiv je osećaj kada sam na bini i pevam. Tako je bilo i sinoć. Hvala mojim Zagrepčankama i Zagrepčanima - izjavio je „Čola nacionale“ neposredno po završetku koncerta.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još