Kristin Dejvis: Prvi susret sa kćerkom bio je čaroban

Kristin Dejvis: Prvi susret sa kćerkom bio je čaroban

Autor: | 10/03/2012

0

Zvezda serije "Seks i grad" Kristin Dejvis nedavno je usvojila devojčicu Gemu Rouz. Glumica će tamnoputu devojčicu odgajati kao samohrana majka.
- Zaledila sam se kada sam je uzela u naručje prvi put. Bilo je pomalo i zastrašujuće jer kad je usvajanje u pitanju, morate znati da možda i nećete dobiti potvrdan odgovor. Sve vreme sam bila na iglama - izjavila je četrdesetsedmogodišnja glumica i dodala da su je upozorili da mora biti svesna toga i da će se prava majka možda predomisliti i poželeti svoje dete nazad.
- Oduvek sam razmišljala o usvajanju. I odlučila sam da započnem taj proces. Bilo je zbunjujuće. Mnogo pravila, a sve je teže ako nemate partnera - rekla je Kristin.
- Kad je stigla u naš dom, spavala je na mojim grudima, jer sam se bojala da joj se ne dogodi nešto loše - priznala je glumica i dodala da je u početku imala noćne more da će joj se nešto desiti. Probudila bi se usred noći i išla da proverava da li je sa malenom sve u redu, a slična situacija je i danas, sedam meseci nakon usvajanja. Kristin trenutno nije u vezi, a i ne veruje da će se ikad udati.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još