Tatjana Vojtehovski: Novi poslovni poduhvat

Tatjana Vojtehovski: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 10/03/2012

0

Tanja Vojtehovski, bivši potpredsednik “Pink medija grupe” i voditeljka televizije “Pink” ovih dana našla se u žiži srpske javnosti. Prvo je na tapetu “žute štampe” bio njen ljubavni život, a potom se novosadskom čaršijom pronela priča o Tanjinim novim poslovnim poduhvatima.
Naime, poznato je da je nakon odlaska sa ružičaste televizije Tatjana postala sama svoj gazda, kao i da je otvorila marketinšku agenciju “Vojtehovski komjunikejšens”, a vojvođanskom prestonicom kruže priče kako će ona postati i PR fitnes centra, te da će učestvovati u predsedničkoj kampanji jedne političke stranke.
Međutim, Tanja ekskluzivno za portal svet.rs objašnjava o čemu je, zapravo, reč:
- Neću raditi kao PR fitnes i spa centra u Zoned zgradi u Novom Sadu, već u istoj otvaram svoj fitnes i spa!
U ovom poslovno-stambenom objektu koji je zamišljen tako da funkcioniše kao grad u gradu Tanja će na radost svojih sugrađanki uskoro započeti novi posao, međutim, ono što je još zanimljivije jeste to da atraktivna brineta kaže da će njena marketinška agencija na predstojećim izborima raditi neke poslove u kampanji LSV čiji je lider Nenad Čanak, stric njenog dečka Nenada Čanka Juniora. Sudeći po poslovnim uspesima koje Tanja već godinama ostvaruje ne sumnjamo da je za svog prijatelja Nenada Čanka osmislila pobedničku kampanju.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još