Ognjen Kajganić: Mediji su napravili pogrešnu sliku o meni

Ognjen Kajganić: Mediji su napravili pogrešnu sliku o meni

Autor: | 17/03/2012

0

Poznatom rukometašu Ognjenu Kajganiću mnogi prijatelji zavide na učešću u rialitiju “Survivor VIP” ne samo zato što se upustio u avanturu života već i zbog zgodnih takmičarki sa kojima je provodio dane i noći.
- Muškarci su bili posvećeni izgradnji kuće i krova, i to nam je bilo pametnije nego da gledamo devojke u toplesu. Toliko smo bili okupirani radom da nismo ni primetili da obnažene leže pet metara od nas na plaži, i to ne bilo kakve žene, nego četiri „Plejboj“ zečice. Moji prijatelji ne mogu da veruju da smo mi zaneti poslom propustili takav prizor - kaže sa osmehom Ognjen.
On kaže da je svaka devojka na svoj način pokušala da izgradi prijateljske odnose sa muškarcima.
- Mnoge su u “Survivor” ušle da bi pokazale svoje telo. Kao i sve žene, više su se svađale međusobno nego što su radile. Mislim da su mnoge izabrale pogrešan rialiti-šou za tako nešto i zaboravile da se ovaj zove “preživljavanje” - iskren je Ognjen, kome je prve noći na ramenu zaspala starleta Stanija Dobrojević.
Poznati rukometaš kaže da je to bilo slučajno.
- Bilo je veoma hladno i svi smo spavali jedni pored drugih. Pored mene i Stanije ležali su i drugi takmičari, a ona je spustila glavu na moje rame i zaspala. Nije se desilo ništa više od toga - kaže Ognjen.
Kada je stigao na ostrvo i prvi put video takmičarke, nijedna mu se nije dovoljno dopala da bi započeo vezu. Međutim, kada ih je upoznao, promenio je mišljenje.
- Nikad ne reci nikad. Na početku sam mislio da nema teoretske šanse da sa nekom budem u vezi. Međutim, zajedno smo provodili dane i noći, sa mnogima sam se zbližio i kada su se ugasile kamere, stvari su bile potpuno drugačije. Sa nekima se sada češće čujem i viđam nego sa svojim bliskim prijateljima. Ne mogu nijednu da izdvojim jer sam sa svima bio u dobrim odnosima - ostaje zagonetan Ognjen.
Na ostrvu je kao novinarka boravila i glumica Milena Marić, koja igra u seriji “Budva na pjeni od mora”. Za nju i Ognjena se pričalo da su u vezi, međutim Ognjen to negira.
- To nije istina. Lepo smo sarađivali i družili se na ostrvu. Milena je predivna devojka - kaže Ognjen.
Iako važi za plejboja, sebe ne doživljava tako.
- Da se moje bivše devojke nisu bavile javnim poslom, niko me ne bi ni primetio. Nikada nisam davao intervjue ni o svojim sportskim uspesima ni o intimnim stvarima, jer sve što sam postigao piše u mom si-viju. Ali bez obzira na to, medije je uvek zanimao moj privatni život i oni su napravili tu sliku o meni - kaže bivši suprug voditeljke Aleksandre Jeftanović.
Na pitanje ko je bio najzgodniji muškarac na ostrvu, Ognjen je kratko rekao:
- Vlada.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin