Kloi Kardašijan: Više ne podržavam PETU

Kloi Kardašijan: Više ne podržavam PETU

Autor: | 28/03/2012

0

Kloi, sestra popularne Kim Kardašijan imala je odličnu saradnju sa organizacijom za zaštitu prava životinja, ali nakon što je saznala da je PETA povezana sa ženom koja je gađala njenu sestru brašnom dok je promovisala parfem, Kloi je izjavila da ima više neće pružati podršku.
Kloi se pojavila na nekoliko bilborda za PETU osuđujući nošenje krzna, ali nakon što je žena povezana sa globalno poznatom organizacijom gađala Kim Kardašijan brašnom, Kloi ne želi da sarađuje sa njima.
- Sigurna sam da ste svi čuli šta se desilo Kim prošle nedelje. Upravo sam čula da je žena koja je odgovorna za incident bliska sa organizacijom PETA iako njihova izjava tvrdi drugačije. Ne samo da je PETA lagala javnost nego su pokazali da podržavaju takvo ponašanje. Podržavala sam ovu organizaciju, ali ne podržavam maltretiranje, i vrlo sam razočarana. Veoma sam ponosna na Kim jer se dobro držala, kao šampion. Očistila je brašno sa sebe i izašla za samo nekoliko minuta. Napred Kimi! Ja ću nastaviti da ne nosim krzno, ali više neću podržavati PETU. Maltretiranje i zlostavljanje nikada nisu rešenje, i neću biti deo organizacije koja misli drugačije - rekla je Kloi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin