Lindzi Lohan odslužila uslovnu kaznu

Lindzi Lohan odslužila uslovnu kaznu

Autor: | 30/03/2012

0

Pevačica i glumica Lindzi Lohan odslužila je uslovnu kaznu koja je trajala gotovo pet godina, a sudija u Los Anđelesu joj je poručila da odraste i da prestane sa noćnim izlascima, prenosi Rojters. Počevši od 2007. godine, Lohanova (25) je više puta bila na sudu, u zatvoru i na rehabilitaciji, a nekoliko puta je hapšena zbog vožnje u pijanom stanju i zbog posedovanja kokaina. Ona je služila kaznu u javnoj službi i u mrtvačnici, a išla je prema naređenju suda i na psihoterapiju.
- Ona je uradila sve što je sud tražio od nje - rekla je juče sudija suda u Los Anđelesu Stefani Sotner.
- Uslovna je završena danas. Sada.

Lohanova će, međutim, do 2014. godine biti na neformalnoj uslovnoj zbog pokušaja kradje ogrlice u jednoj zlatari 2011. godine. Ona neće morati da se redovno javlja sudu i neće više biti primorana da ostane u Los Anđelesu, osim ukoliko opet ne upadne u neku nevolju.
- Znam da je teško kad te ljudi prate na svakom koraku, ali to je život kakav si izabrala. Moraš shvatiti svoj život malo ozbiljnije. Prestani da izlaziš po noćnim klubovima i fokusiraj se na svoj rad - rekla je Sotner Lohanovoj, dodavši da se nada da je neće ponovo videti.

Karijera ove glumice koja je bila u usponu je ispala iz koloseka nakon njenog hapšenja 2007. godine i brojnih problema sa zakonom.

Lohan je, međutim, u poslednje vreme počela da se vraća svojoj karijeri - pozirala je za magazin ''Plejboj'', vodila je televizijski šou ''Saturday Night Live'', gostovaće u televizijskoj seriji ''Gli'', a i igraće ulogu filmske legende Elizabet Tejlor.

U četvrtak ona se zahvalila sudiji što joj je pomogla da promeni život.
- Samo želim da Vam se zahvalim što ste bili pravični. To mi je otvorilo mnoga vrata - rekla je glumica.
Lohanova je napustila sud bez razgovora sa hordama reportera i televizijskih ekipa koje su je čekale ispred suda.
Pre finalnog pojavljivanja na sudu ona je rekla za sajt TMZ koji prati poznate ličnosti da planira da proslavi završetak uslovne tako što će večerati sa sestrom.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti