Juan Mekgregor: Alkohol me pretvarao u manijaka

Juan Mekgregor: Alkohol me pretvarao u manijaka

Autor: | 02/04/2012

0

Britanski glumac Juan Mekgregor priznao je kako je njegov najveći porok na početku karijere bio alkohol pod čijim je dejstvom imitirao Igija Popa. Glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Trejnspoting" otkrio je da se mnogo opijao pre nego što je dospeo u svet slavnih. Iako već 12 godina nije okusio kap alkohola, poznati glumac se prisetio najturbulentnijeg perioda u svom životu. 
- Nisam mogao da verujem da sam postao deo svega toga. Družio sam se sa Oejzisima i Damonom Albarnom, bio je to definitivno vrhunac mog života. S druge strane, svakako je bio i period potpunog razvrata. Doduše, to su bile moje dvadesete - rekao je Mekgregor, koga su opisali kao nekog ko je pio više od svih sa britanske muzičke scene.
- Uspelo mi je da prođem više-manje neopaženo. Kad sam pio bio sam potpuni manijak, ali tog se razdoblja sećam isključivo sa toplinom u srcu - rekao je glumac.
- To je bilo grozno. Glumio sam ga u filmu „Velvet Goldmine“, a upoznali smo se tako što sam mu ja banuo u garderobu nakon Versaćeove revije, već prilično "pod gasom". Došao sam k sebi tek kad sam shvatio da on sedi i mirno me posmatra kako izvodim svoje Igi Pop pokrete. Oponašao sam Igija Popa Igiju Popu i to je bio jedan od najnezgodnijih trenutaka u mom životu - kaže glumac.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još