Daria Stanojević promovisala prvi album (Foto)

Daria Stanojević promovisala prvi album (Foto)

Autor: | 05/04/2012

0

Izdavačka kuća City records sinoć je predstavila svoje novo izdanje – album pevačice Darie Stanojević. Prvi album ove mlade pevačice potpisuje mentor Prvog glasa Srbije Saša Milošević Mare. Promociji koja je upriličena u jednom beogradskom hotelu prisustvovao je i veliki broj njenih kolega.

Među prvima na promociju je stigla Goca Tržan a za njom i Maja Nikolić, Nikola Burovac i Milena Vučić, Olja Karleuša, Đole Đogani, Čeda Čvorak, Dragica Radosavljević Cakana, In Vivo, Boban Rajović, Goga Sekulić, Andrija Milošević, Tamara Filipović, finalisti takmičenja Prvi glas Srbije

Daria se potrudila da svim gostima pokaže da nije samo zgodna pevačica pa je otpevala i dve pesme uživo uz pratnju klavira što su njene kolege pozdravile aplauzom a onda su se služile gamborima, tunom, pršutom, piletinom ali i voćnim ražnjićima i tortama.

Svi su na poklon dobili njen prvi album i USB a da bi promociju učinila nesvakidašnjom Daria je angažovala i DJ-a koji je sve vreme puštao aktuelne svetske hitove da bi ona samo u oficijelnom delu otpevala dve pesme a onda pustla i prvu sa svog albuma.

Pošto je hrane i pića bilo u izobilju promocija se odužila na dva sata. Daria je strpljivo sve zvanice pozdravljala na ulazu u klub a tek onda kada su svi došli dugu haljinu je zamenila šortsem u kojem je imala scenski nastup.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti