Sonja Kocić snimila spot za pesmu "Bivša"

Sonja Kocić snimila spot za pesmu "Bivša"

Autor: | 02/12/2011

0

U „Cinema“ klubu večeras je završeno snimanje novog spota Sonje Kocić za pesmu „Bivša“ sa istoimenog albuma koji je u maju objavio „City records“. Rustični ambijent, bio je idealan prostor da dočara emocije jedne dame koje je posvetila svom bivšem dragom. Da stihove pretoči u sliku, režijom i produkcijom potrudio se Saša Al Hamed. To je prva pesma sa novog albuma za koju Sonja Kocić snima spot.
- Pesma je sećanje jedne žene koja je volela i prebolela rastanak. Na neki način pesma je autobiografska, jer sam i sama nedavno sve to prošla, ali kao i svaka žena nadam se novoj ljubavi i sreći - kaže Sonja Kocić.

Stihove i muziku „Bišve“ potpisala je Nataša Kojić. Iako pesma govori o rastanku, snimanje spota je proteklo u veseloj atmosferi, a Sonja nije skidala osmeh sa lica. Spot će se premijerno emitovati 9. decembra na PINK MUSIC-u.
Ljubav je pokretačka snaga Sonje Kocić. Ljubav prema muzici, podsticaj dragih osoba, mnogo truda i ulaganja, pomogle su joj da se publici predstavi novim albumom. U svaku od devet pesama na tom albumu, uloženo je pregršt iskrenih emocija, pa će bez sumnje slušaoci, pre svega dame, u njima pronaći zrna utehe, saosećajnosti i nade. Da sadržaj bude prvoklasan, doprineli su renomirani autori: Leontina Pat, Marko Kon, Nena Leković i drugi, koji su svojim dugogodišnjim iskustvom uobličili album „Bivša“.

Ovoj dvadesetšestogodišnjoj Leskovčanki muzika je od malih nogu velika strast. Završila je srednju muzičku školu „Stanislav Binički“, teroretski odsek i klavir, a zatim i Akademiju lepih umetnosti u Beogradu. Prvi veliki korak u njenoj karijeri je prvi solistički album „Sama“ objavljen 2005. godine, a svoju karijeru nastavila je zapaženim nastupima na mnogobrojnim festivalima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti