Klaudija Šifer kao Brižit Bardo u kampanji za "Guess" (Foto)

Klaudija Šifer kao Brižit Bardo u kampanji za "Guess" (Foto)

11/04/2012

0

Nemački supermodel Klaudija Šifer i u 41. izgleda sjajno, a u novoj kampanji modne kuće "Guess" neodoljivo podseća na Brižit Bardo iz mlađih dana. Naime, ne samo da Klaudija izgleda odlično, već toliko podseća na veliku francusku glumicu i seks simbol 60-ih i 70-ih, da je na nekim fotografijama teško razaznati o kome se radi.

Fotografije su rađene u crno-beloj tehnici, čime je postignuta još veća autentičnost. Još jedna zanimljivost je da je 1989. takođe modna kuća "Guess" uradila jednu od svojih prvih reklamnih kampanja sa tada 17-godišnjom Klaudijom, te su novim fotografijama želeli da pokažu kako se za tih 30 i kusur godina ništa nije promenilo, te da je Šiferova i dalje jedna od ikona seksipila.


- Snimanje reklame za 30-godišnjicu "Guess-a" je bilo kao povratak u prošlost i vratilo mi je puno lepih uspomena - kazala je Klaudija.
Činjenica da je svoju karijeru započela sa "Guess-om" pomogla je atraktivnoj plavuši da se za kratko vreme probije među najbolje svetske modele, rame uz rame sa Naomi Kembel i Sindi Kraford.

Modna kuća "Guess" ove godine proslavlja 30 godina rada i postojanja, a osim Klaudije Šifer u jubilarnoj kampanji sa motom "30 godina seksipila", pojavljivaće se i druge lepotice koje su bile među prvim promoterima ovog brenda.
Neke od čuvenih lepotica koje su tokom godina reklamirale "Guess" su i Eva Hercigova i Adrijana Lima.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti