Mila Kunis u Diorovoj kampanji (Foto)

Mila Kunis u Diorovoj kampanji (Foto)

Autor: | 11/04/2012

0

Mlada glumica Mila Kunis uvek izgleda sjajno na crvenom tepihu, ali je nedavno izjavila da nije osoba koja je previše posvećena modi. Ova Amerikanka ukrajinskog porekla najčešće se može videti u farmerkama i opuštenim dnevnim kombinacijama, ali, prema njenim rečima, ona voli da izgleda elegantno i ženstveno na crvenom tepihu.
Dvadesetdevetogodišnja Mila nedavno je potpisala ugovor sa Diorom čime je postala zaštitno lice kampanje za tašne ove čuvene francuske modne kuće.

Na fotografijama, Mila izgleda izuzetno ženstveno i zavodljivo, u ružičastoj haljini noseći elegantne Dior tašne i asesoare. Glumica je povodom ove kampanje izjavila da je oduvek smatrala da su Dior kreacije veoma ženstvene, prefinjene i prelepe.
Pored modnih angažmana, Mila ovih dana radi i na svojoj filmskoj karijeri: priča se da će glumiti suprugu američkog predsednika u filmu „The Butler“, koji govori o batleru koji je služio u Beloj kući tokom nekoliko predsedničkih mandata, a pregovra i o ulogama u još dva holivudska filma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još