Madona promovisala novi parfem

Madona promovisala novi parfem

Autor: | 14/04/2012

0

Pop pevačica Madona izjavila je da je srećna što nekadašnja potpredsednica Malavija danas vodi tu istočnoafričku zemlju. Džoj Banda u subotu je postala predsednik Malavija i prva žena na čelu države nakon što je bivši predsednik Bingu va Mutarika umro od srčanog udara 5. aprila.
Pop kraljica Madona je usvojila dvoje dece iz ove države, i osnovala humanitarnu organizaciju za siročad u toj zemlji. Pevačica je Bandu nazvala "neverovatnom" i rekla je da ju je upoznala 2008. godine kada ju je intervjuisala za svoj dokumentarac "I Am Because We Are" o siročićima iz Malavija koji su izgubili roditelje zbog side.
- Ona je veoma zainteresovana za obrazovanje devojčica u Africi, a to je dobro. Mnogo mi je drago zbog nje - rekla je.

Madona američkim novinarima u Njujorku na promociji svog novog mirisa "Truth or Dare".
Madona je rekla da je miris pokušavala da pripremi poslednjih 15 godina, ali da on nikada nije ispadao onakav kakav je ona želela, iako je radila sa brojnim kompanijama i različitim ljudima.
Ona je rekla da je to delom i zbog toga što ima skup ukus.
- Masovna proizvodnja se ispostavila kao problematična, jer su iz nekog razloga mirisi koji se meni dopadaju mahom veoma skupi. Jednom prilikom sam napravila miris i rekli su mi da je reč o ambri i da bi koštalo miliona dolara da se donese iz Indije ili već odakle. Onda smo pokušali da napravimo sintatičku verziju. To se stalno radi i nikada ne miriše dobro kao prava stvar. Napokon sam sad uspela da nadjem koji može da se masovno proizvede - objasnila je Madona koja prodaje parfem po ceni od 39 do 68 dolara.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin