Nenad Okanović sa pripadnicima jedinice „Kobre“ trči polumaraton

Nenad Okanović sa pripadnicima jedinice „Kobre“ trči polumaraton

Autor: | 20/04/2012

0

Jubilarni 25. Beogradski maraton, pod sloganom „Možemo svi“, biće održan u nedelju 22. aprila na ulicama glavnog grad. U okviru ove manifestacije održaće se trke u maratonu, polumaratonu, koje će ujedno biti i Balkansko prvenstvo, kao i najmasovnija „Trka zadovoljstva“, na kojoj se očekuje simboličnih 25 hiljada učesnika svih uzrasta.
Među mnogobrojnim učesnicima BG polumaratona je i glumac Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan iz TV serije „Selo gori a baba se češlja“. Nenad će ovu trasu u dužini od 21 kilometra preći zajedno sa pripadnicima Bataljona Vojne policije specijalne namene, pod nazivom „Kobre“.

Okanović je, sa pripadnicima „Kobri“, već neko vreme na ozbiljnim pripremama za ovaj sportski izazov, a ideja je da se učešćem na Beogradskom maratonu svečano obeleži završetak prikazivanja televizijske serije „Selo gori...“. Zato će, u čast ovog TV serijala, jednog od najvećih poduhvata te vrste u Srbiji, Nenad Okanović i „Kobre“ za vreme trke nositi majice sa natpisima KOBRE i SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin