Kameron Dijaz: Zaljubljena u London i Britance

Kameron Dijaz: Zaljubljena u London i Britance

Autor: | 30/04/2012

0

Glumica Kameron Dijaz pomalo liči na anđele modne kuće "Victoria's Secret" na naslovnici britanskog izdanja magazina "Harper's Bazaar" za jun. Na naslovnici, ali i na fotografijama na unutrašnjim stranama magazina glumica je obučena u beli kupaći kostim na jednoj, odnosno u belu košulju i haljinu iste boje na drugoj fotografiji. Na nekima od fotografija koje je snimio Tom Munro, tridesetdevetogodišnjakinja ima zavodnički pogled, ali i vlažnu kosu.

U intervjuu koji prati fotografije ona je govorila o britanskim muškarcima, kao i o tome kako je odrastati u Holivudu.
- Volim smisao za humor kod britanskih muškaraca, kao i njihov šarm. To je kod njih nešto što je jednostavno deo kulture, mi nemamo takovo nešto ovde, u Americi to jednostavno nije tako - požalila se Dijazova.
Kameron je dodala i to kako je njen kolega Kolin Firt pravi primerak Engleza kakvog je opisala. Glumica je dodala i to kako je oduvek zaljubljena u London i kako jo između ostalog odrasla uz Monti Pajtonovce. Kameron je izjavila da je nakon smrti njenog oca postala jako bliska sa koleginicom Gvinet Paltrou, koja joj je pomogla da prebrodi tako teški period života.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin