Marijana Mateus pred novosadskom publikom predstavila kolekciju “Flora”

Marijana Mateus pred novosadskom publikom predstavila kolekciju “Flora”

Autor: | 11/05/2012

0

Modna dizajenrka Marijana Mateus predstavila je svoju novu kolekciju “Flora” na reviji koja je održana na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Marijanina osma samostalna dizajnerska linija nazvana je po jednoj od najstarijih rimskih boginja. Uz cveće, igru i pesmu, u ekskluzivnoj scenografiji pozorišta, novosadskoj publici ukazala se prilika da prva vidi najnovije modele poznate kreatorke i spisateljice, koja je napravila spoj mode, kreativnosti i mašte!

- Kolekcijom dominiraju lepršave i romantične haljine, pastelnih boja i prirodnih materijala. Sve koreografije je osmislila Milica Cerović, a angažovali smo i veliku baletsku trupu. Želim da dame koje ponesu moje haljine, sa sobom ponesu i osmeh - kaže Marijana.
- Flora je potpuna suprotnost moje prethodne kolekcije. Black and white je bila jedna faza u životu, tada mi je sve bilo crno i belo. Sada sam ispunjena ljubavlju i pozitivnom energijom, a to se može videti i po novim modelima - otkriva kreatorka. Marijani su u goste među prvima stigle Mirjana Bobić Mojsilović i Biljana Ristić.
Nakon završene revije Marijana je sa prijateljima otišla na koktel u poznati novosadski lokal “Giardino”.

Izvor i foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti