Fabijana Flosi i Berni Eklston: Tajno venčanje u Švajcarskoj

Fabijana Flosi i Berni Eklston: Tajno venčanje u Švajcarskoj

Autor: | 27/08/2012

0

Iako je nakon razvoda od Slavice Radić izjavio da se više nikada neće ženiti, Berni Eklston (81) ponovo je stao na ludi kamen. Naime, Vlasnik "Formule 1" u tajnosti se pre dve nedelje venčao sa Fabijanom Flosi (35) sa kojom se verio u aprilu, poklonivši joj prsten vredan 127.000 evra. Venčanje je održano u Bernijevoj planinskoj kolibi na luksuznom imanju u Švajcarskoj. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi najuže porodice i bliski prijatelji, ali Eklstonove kćerke Tamara i Petra se nisu pojavile, prenosi britanski “Dejli mejl”. Na svadbeno veselje Tamara i Petra nisu došle jer su na taj način želele da pokažu solidarnost prema majci Slavici Radić koja se od njihovog oca razvela pre tri godine.
Tamara, koja je pre mesec dana raskinula veridbu sa Omarom Kijamijem i od tada živi kod sestre Petre u Los Anđelesu, uopšte nije pominjala očevo venčanje. Zaljubljenica u Tviter nije imala nikakvih komentara tim povodom, a na društvenoj mreži je napisala:
- Izvinjavam se što sam u poslednje vreme tiha.
Ona je u maju naglasila da neće prisustvovati svadbi svog oca, iz poštovanja prema majci Slavici, sa kojom je Berni bio 24 godine u braku. Tamara se još više naljutila kada je čula da će ceremonija biti održana u planinskoj kolibi u kojoj je ona želela da se uda.
Berni Eklston i Fabijana Flosi upoznali su se u Brazilu, gde je ona radila kao potpredsednik marketinga "Formule 1". Berni i njegova 46 godina mlađa supruga vezu su započeli 2009, samo nekoliko meseci pošto se on razveo od Slavice.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Hellomagazine.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još