Željko Joksimović održao prvu probu u Bakuu (Video)

Željko Joksimović održao prvu probu u Bakuu (Video)

Autor: | 15/05/2012

0

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem Eurosongu Željko Joksimović održao je prvu probu na velikoj takmičarskoj sceni. Donosimo vam atmosferu nastale sa probe pred konferenciju za novinare, za koju vlada veliko interesovanje.
Ako se po jutru dan poznaje, za Željka Joksimovića i Srbiju nema zime na Eurosongu! Kako je za RTS rekla Duška Vučinić Lučić, interesovanje za našeg predstavnika je veliko:
- Kada smo stigli u Baku, organizatori su nam reki da ne očekujemo mnogo ljudi na konferenciji, jer ni prethodne nisu bile posećene. Međutim, neverovatno je koliko interesovanje vlada za našim predstavnikom. On je najveće zvezda takmičenja, jedan od favorita, i mediji ovde dosta pišu o njemu. Za sada imamo sve razloge da budemo zadovoljni.
Zvanični evrovizijski sajt preneo je prve utiske sa probe, a za nastup kažu da je “snažan, efektan, sa odličnim grafičkim rešenjima, i zanimljivim pokretima kamere posebno kada su dve violinistkinje koje prate Željka u pitanju”. Ono što je takođe pohvaljeno jeste vizuelni deo, zapravo ekrani na kojima je prikazan svemir!

Izvor: S media
Foto: Eurovision.tv / Thomas Hanses (EBU)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti