Gala večerom i žurkom otvoren Eurosong u Bakuu

Gala večerom i žurkom otvoren Eurosong u Bakuu

Autor: | 20/05/2012

0

Sinoć se zvanično velikom gala večerom i žurkom za sve izvođače otvorio ovogodišnji 57. po redu Eurosong u Bakuu! Izvođači po azbučnom redu zemalja koje predstavljaju pristizali su u Euroclub u centru grada.
Sa rekordnim budžetom od 50 miliona evra i uz pregalački trud domaćina, nema sumnje da će ovo biti najspektakularniji Eurosong u novijoj istoriji ovog takmičenja.
Gotovo svi učesnici iz 42 zemlje su isprobali scenske nastupe, koreografiju i kostime, utvrdili željene tehničke detalje tokom izvođenja svojih pesama na sceni Baku arene. Uzbuđenje u Bakuu raste iz časa u čas.
Kao što to obično biva kada su velike manifestacije u pitanju i ova žurka je kasnila.

Poslednja na otvaranje pristigla je Nina Badrić.
- Jedva sam stigla pošto sam danas imala gomilu intervjua i slikanja, ali evo me - kratko nam je Nina rekla u prolazu.
Jovana i Željko Joksimović došli su zajedno i izmamili vrisku i aplauze fanova. Kasnije je Jovani bilo hladno, pa se Željko, pozajmivši sako, potrudio da je ugreje.
Rambo Amadeus pojavio se u srebrnom sakou i u svom stilu na sve načine pokušavao da bude u centru pažnje.

Maja Sar je takođe došla na žurku sa svojom delegacijom. Dok su sve zemlje na parti donele zastave ni Srbija ni zemlje ex Jugoslavije osim Crne Gore to nisu uradile.

Takođe ovom prilikom organizovan je i spektakularan vatromet koji je pušten čak četiri puta sa brodova usidrenih u Kaspijskom moru.

U čast Željka Joksimovića srpska ambasda u Azerbejdžanu danas organizuje žurku u hotelu Hilton na kojoj će naš predstavnik pevati i svirati. Povodom toga Joksimović je naručio veliko ozvučenje i čak osam mikrofona.

Izvor i foto: Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin