Dragana Mirković i "Plavi orkestar" snimili spot za duetsku pesmu

Dragana Mirković i "Plavi orkestar" snimili spot za duetsku pesmu

Autor: | 15/05/2012

0

Popularna folk pevačica Dragana Mirković i članovi sastava „Plavi Orkestar“ ovih dana snimili su spot za pesmu „Ti misliš da je mani lako“, koja se nalazi na novom albumu sarajevske grupe.

Spot je sniman u napuštenom kompleksu šećerane u Požarevcu, a Dragana nam je otkrila da se skoro nije toliko smejala i dobro zabavljala. Kako tvrde glavni akteri spota, žele da predstave viziju da i u najtežim trenucima muzika ostaje kao svetla tačka iz koje se ponovo razvija bolji svet.

Inače, u spotu su učestvovali brojeni plesači, bajkeri i statisti, a Dragana i Loša su otkrili za „Pulsonline“ da nisu skoro uživali u snimanju, jer je na setu vladala vedra atmosfera, koju oni misle da su preneli i na spot. Loša i Dragana su iskoristili priliku za snimanje spota, pa su probudili stare strasti kao što je vožnja motorima, a čak su se u par navrata i takmičili.

Inače, poznanstvo Dragane Mirković i „Plavog Orkestra“ datira još od 1985. godine kada su predstavljali najmlađe zvezde na jugoslovenskom muzičkom prostoru.

Izvor i foto: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još