Blista nakon oporavka: Rijana kao Kleopatra

Blista nakon oporavka: Rijana kao Kleopatra

Autor: | 16/05/2012

0

Pre manje od sedam dana, Rijana (24), popularna pevačica sa Barbadosa, ležala je u bolnici, a u ponedeljak uveče je zablistala na bini! Rijana je na opšte iznenađenje nastupila na humanitarnoj večeri Fondacije "Robin Hud" u Njujorku. Tokom nastupa na Menhetnu, Rijana je otpevala nekoliko pesama na opšte oduševljenje gostiju među kojima su bili i Tajra Benks, manekenka i glumica, Čelsi Klinton, ćerka bivšeg predsednika SAD, sa suprugom Markom Mezvinskim, kao i Džon Mekinro, bivši teniser, sa suprugom Peti. Ulaznica za događaj je koštala 3.000 dolara.
Rijanin stajling je takođe bio impresivan. Podsećala je na Kleopatru, čuvenu egipatsku kraljicu. Imala je šminku i ruž zlatne boje, a nosila je zlatan ukras oko glave. Brojne narukvice i minđuše su takođe bile u zlatnoj boji, baš kao i suknja i brushalter.
Dobitnica „Gremija“ je u poslednje vreme bila više nego aktivna na „tviteru“, gde je ostavljala niz provokativnih fotografija među kojima je i ona iz bolnice sa ubodenom infuzijom na levoj ruci.
- Nisam nevidljiva ili nezaustavljiva. Ostaću jaka jer je to jedini način da se preživi u ovom svetu - poručila je Rijana.
Pre odlaska u bolnicu, Rijana je ostavila foke na kojima časti striptizete s pozamašnom sumom dolara i na kojoj na glavi telohranitelja mrvi beli prah koji liči na kokain.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin