Kanal „24 Kitchen” u subotu u Ušću SC pravi kulinarski spektakl, na kom će jedan od najpopularnijih i najpriznatijih kuvara današnjice Rudolf Van Vin, ocenjivati petoro najboljih kuvara amatera, izabranih na konkursu „Impresioniraj Rudolfa“. Program će voditi Nenad Veljković, koji takođe ima svoju emisiju na kanalu „24 Kitchen”.
Harizmatični plavušan Van Vin je već 12 godina jedan od najpopularnijih holandskih televizijskih kuvara, poznat ne samo u svojoj zemlji već i u celom svetu. Svojim jedinstvenim receptima i načinom na koji prenosi znanje, svakodnevno inspiriše gledaoce širom sveta. Kroz serijal „Ukus života - putovanja” i kulinarske ekspedicije Rudolf se susreće sa lokalnim tradicijama i kulinarskim tajnama, koje on kasnije reprodukuje na svoj savršen način. Rudolf trenutno vodi četiri kulinarske emisije na programu kanala „24 Kitchen", koje se bave prikazom pravljenja jedinstvenih poslastica u zanimljivim ukusnim kombinacijama.
Izvor: Blic
Slične Vesti
Pročitajte još
Moreno Debartoli, dečak iz filma Otac na službenom putu, danas je uspešan kuvar
26/04/2024
Saznajte višeNovim grobljem odzvanjaju reči Ognjena Jankovića: Spremni smo na sve što nam sledi...
Ognjen Janković održao potresan govor na sahrani bivše supruge
26/04/2024
Saznajte višeSahrana Bojane Janković: Bivši muž došao sa Milenom Radulović, sestra Ivana i starija ćerka zanemele
Sahrana Bojane Janković
26/04/2024
Saznajte višeZnate li koliko Melanija Tramp zaista ima godina? Danas slavi rođendan, ništa vam neće biti jasno
Melanija Tramp slavi rođendan
26/04/2024
Saznajte višeJavnost treba da zna! Dragana Mirković posle 30 godina odlučila da otkrije istinu o prvom braku
Dragana Mirković bila je u braku sa Tonijem Bijelićem skoro četvrt veka. Velikoj ljubavi nedavno je došao kraj, što je bila vest koja je toliko iznenadila javnost da se o razvodu već nedeljama priča
26/04/2024
Saznajte višeGipsy Kings ne mogu da sakriju uzbuđenje pred koncert u Beogradu, evo šta su rekli o Srbiji i Srbima
Gipsy Kings pred koncert u Beogradu
26/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)