Verica Rakočević: Petodnevni boravak u Crnoj Gori

Verica Rakočević: Petodnevni boravak u Crnoj Gori

Autor: | 22/05/2012

0

Naša slavna dizajnerka Verica Rakočević nedavno je boravila u Tivtu, gde je privela kraju dogovore u vezi sa promocijom njenog parfema, romana Vanje Čobanova „Ready to Wear“ i organizovanjem revije nove kolekcije u „Porto Montenegro“.
-U jeku sezone organizovaću ovaj veliki poslovni projekat. Moj parfem, koji se pravi u ograničenoj seriji od hiljadu komada,prodavaće se u svakoj zemlji samo na jednom mestu. U Beogradu će to biti prodavnica „Sun, Moon, Stars“, a u Crnoj Gori „Porto Montenegro“.
- Inače, kada sam polazila na put, desila mi se neprijatnost. Devojkama zaposlenim u mom beogradskom butiku usmeno sam saopštila da će dobiti otkaz, a one su tog dana obe otvorile bolovanje. Sa određenim ljudima teško je raskinuti saradnju na civilizovan način. Ipak, to mi nije pokvarilo boravak u Tivtu koji sam iskoristila za dogovore- kaže Verica, koja je zbog „epizode“ sa prodavačicama pokvarila planove za odlazak u Njujork, gde se pre mesec dana preselila njena kćerka, fotograf Milena Rakočević.
- Neću prisustvovati njenom rođendanu, što me žalosti. Najlepši poklon za nju bio bi da budem sa njom tog dana, ali moram da rešim problem koji imam u radnji.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin