Nina Seničar blistala na crvenom tepihu u Kanu

Nina Seničar blistala na crvenom tepihu u Kanu

Autor: | 24/05/2012

0

Novosadska lepotica Nina Seničar ove godine pojavila se na crvenom tepihu u Kanu. Nina, koja godinama živi i radi u Milanu, na 65. Međunarodni filmski festival u Kanu u stilu holivudskih zvezda došla je na projekciju filma “Killing them softly” u kome Bred Pit igra glavnu rolu.
Nina, osim voditeljskog posla i manekenstva, često putuje u Ameriku kako bi se pripremala za karijeru holivudske glumice. Naime, zgodna manekenka već neko vreme radi na preusmeravanju svoje karijere ka glumi, pa je od skoro počela da uči glumu u čuvenom studiju “Susan Batson Studio” u Njujorku, gde su svojevremeno glumu učili i Tom Kruz, Dženifer Lopez, Nikol Kidman i mnogi drugi.
Na crvenom tepihu su se tom prilikom pojavili Novak Đoković sa devojkom Jelenom i, naravno, čuveni američki glumac koji je ovim filmom debitovao na Kanskom festivalu – Bred Pit. Na projekciju su takođe došli i američki glumac Alek Boldvin sa suprugom Hilarijom Tomas, češki top model Karolina Kukrova, engleska manekenka Keli Bruk i drugi.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti