Pismo Majkla Džeksona i pasoš Vitni Hjuston na aukciji

Pismo Majkla Džeksona i pasoš Vitni Hjuston na aukciji

Autor: | 30/05/2012

0

Sledećeg meseca aukcijska kuća "Džulijen" sa Beverli Hilsa ponudiće na prodaju stvari koje su pripadale preminulim zvezdama. Među ponuđenim predmetima našlo se emotivno pismo kralja popa Majkla Džeksona, pasoš Vitni Hjuston, ogrtač Ejmi Vajnhaus i druge stvari.
Neposredno pre tragične smrti, Majkl Džekson napisao je pismo svojoj bivšoj ženi Lisi Mari Prisli, sa kojom je bio u braku od 1994. do 1996. godine.

- Stvarno mi je potrebno da se odmorim. Nisam spavao bukvalno četiri dana. Potrebno mi je da budem daleko od telefona i poslovnih ljudi. Moram prvo da se pobrinem za svoje zdravlje. Lud sam za tobom - napisao je Majkl Lisi. Vrednost ove hartije procenjena je na 1.200 dolara.
Na aukciji će se naći i stari pasoši Vitni Hjuston, što je izazvalo veliko iznenađenje mnogih, s obzirom da je pevačica preminula u februaru ove godine, a porodica se već odrekla ovako ličnih stvari. Pasoš koji je važio od 1979. do 1984. godine imaće početnu cenu od 6.000 dolara.
Među "zanimljivim" predmetima naći će se i ogrtač Ejmi Vajnhaus koji je pevačica nosila u spotu "Rehab". S obzirom da je unikatan, njegova početna cena će biti 16.000 dolara.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin