Kameron Dijaz: Prijateljstvo sa Dru Barimor krunisaćemo kumstvom

Kameron Dijaz: Prijateljstvo sa Dru Barimor krunisaćemo kumstvom

Autor: | 30/05/2012

0

Verenik glumice Dru Barimor tražio je blagoslov od njene najbolje drugarice Kameron Dijaz koje su nerazdvojne već 20 godina. Nakon što je Dijazova pristala, čeka poziv da bude kuma.
- Nerazdvojne smo otkad smo se upoznale kao tinejdžerke. Vil Kopelmen (33) hteo je da bude siguran da ga Dru neće odbiti, pa me pitao za savet - kaže Kameron Dijaz. Na ideju o prosidbi dečko Dru Barimor došao je još prošlog Božića, pa ga je Kemeron oduševljeno ohrabrila da stane na ludi kamen.
- Prijateljstvo se zasniva na poverenju i brizi. Dru i ja to imamo - kaže Kameron. Kako prenose neki američki magazini pošto će Dru uskoro roditi i prvo dete, nejna trudnoća se sigurno promeniti mišljenje njene najbolje drugarice da ne postane majka.
- Društvo vrši pritisak na ženu i tera je da živi po pravilima. Iako ću uskoro napuniti 40, to ne znači da nikada neću imati decu, samo ih nemam još. Ko zna šta život nosi. Možda ću imati svoje dete, možda ga usvojim ili se udam za muškarca koji već ima decu pa ću njih da odgajam. Ali znam da se neću prilagođavati očekivanjima društva - rekla je Kameron.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin