Davor Jovanović: Nova pesma u finalu Survivora

Davor Jovanović: Nova pesma u finalu Survivora

Autor: | 31/05/2012

0

Pobednik popularnog muzičkog šoua "Prvi glas Srbije" Davor Jovanović, pridružiće se velikim zvezdama, Nataši Bekvalac, Severini i Toniju Cetinskom u velikom finalu "Survivor Kostarika" u subotu, 02. juna u 21 sat na Prvoj!
Davor će poput svojih kolega, specijalno u ovoj noći kada se donosi velika odluka među Robinzonima, premijerno izvesti numeru sa svog prvenca na kojem vredno radi. Za ovaj budući veliki hit, kako se već može čuti od onih koji su poslušali pesmu, zadužena je jedna od naših najpoznatijih kantautorki domaće zabavne muzike Aleksandra Milutinović koja stoji iza mnogih hit numera poznatih izvođača poput Zdravka Čolića, Aleksandre Radović, Sergeja Ćetkovića, Nine Badrić i Marije Šerifović.
Pred nama je završnica četvrte sezone surovog rijalitija! Velike muzičke zvezde sigurno će svojim nastupom dodatno podići temepraturu u studiju gde je sve spremno za doček četvorice finalista!
Andrija Milošević i Antronija Blaće će zajedno i u finalnoj večeri sa finalistima i "žirijem" prečešljati svaki segment Survivora sa Kostarike. Voditelji specijalne emisije "Povratak u civilizaciju", Milan Kalinić i Antonija Blaće, pozdraviće publiku sa crvenog tepiha, gde će pred početak velikog finala intervjuisati takmičare i uvesti nas u uzbudljivo veče.
Sebastijan Flajs, Milan Gromilić, Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć izborili su svoje mesto u velikoj završnici Survivora. Ipak, samo jedan može poneti titulu "Jedini preživeli".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti