Vladimir Vuksanović je pobednik Survivora

Vladimir Vuksanović je pobednik Survivora

Autor: | 02/06/2012

0

Na Prvoj srpskoj televiziji počelo je prikazivanje finala ovogodišnjeg "VIP Survajvera". Sudbina četiri najjača borca Nikole, Milana, Vlade i Sebastijana večeras je u rukama velikog veća i publike. Nakon izjednačenja između Vlade i Milana, odlučujući glas Vladi dala je Ava Karabatić. Tokom 35 dana surove borbe u Kostariki osmanaestoro učesnika iz regiona bilo je izloženo svim poteškoćama života u diviljini. Imali smo prilike da vidimo spletkarenja, ogovaranja, svađe i tuče kako muškog tako i ženskog dela ekipe.
Najgledanija sezona ekstremnog rijalitija, ostaće upamćena i po atraktivnim devojkama, koje su malo toga ostavile mašti.

Pravila glasanja:

Pobednik se bira prema glasovima velikog veća i publike. Gledaoci glasaju za svog favorita. Ukoliko je pobednik publike jedan od finalista, on će automatski dobiti jedan glas za pobedu, ukoliko nije, takmičar koji je u tom slučaju član velikog veća dobija pravo da dva puta glasa za nekog od finalista. Veliko veće: Neven, Radovan, Maja, Mia, Jelena, Martina, Marko, Kristina, Ava, Aleks, Ognjen, Žare.

Popularni pevač Toni Cetinski nakon kratkog razgovora sa voditeljima, nastupio je u finalu "Survajvera" i tako najavio spektakularno veče, na kojem će se pojaviti i Nataša Bekvalac i Severina. Pobednik Prvog glasa Srbije Davor Jovanović, premijerno izveo svoju prvu pesmu "Voz bez stanice".

U bekstejdžu finalisti nervozno očekuju trenutka kada će glasanje početi. Jedan od finalista, Nikola Šoć za "Blic" je pojasnio svoje psihičko stanje.

- Malo sam napet i imam tremu. Ne znam šta će biti, ja sam u "Survivor" ušao rasterećen a tako ću i da izađem iz njega - rekao je Nikola.

Finalisti su izašli na binu i smestili se tačno ispred velikog veća. Atmosfera se dodatno zagrejala kada ih je Andrija Milošević upitao da li misle da su zaslužili tu poziciju.

Finalisti su dali svoje uvodne govore:
- Otpočetka sam bio u klanu i nikoga nisam izdao odatle. Zato sam tu gde jesam. Ponosan sam na to što sam ostao iskren i svoj, kao i na svoj nastup u Survajveru - rekao je Sebastijan.
- Nemam šta da kažem više nego što ste videli tamo. Bio sam na momenat od izbacivanja. Bio sam iskren i fer do kraja. Nemam šta ja vas ovde da ubeđujem. Vi donesite svoju odluku - rekao je Milan
- Ne želim i ne mogu da promenim vaše mišljenje, jednostavno mislim da sam bio fer borac i nisam spletkario. Na vama je da presudite - rekao je Vlada.
- Proveli smo skoro 40 dana zajedno i vi najbolje znate ko treba da osvoji titulu najboljeg preživelog - rekao je Nikola.

Pevačica Severina stigla je u studio Prve televizije u pratnji članova "Fm benda". Iako se nedavno porodila pevačica izgleda bolje nego ikada.

Stanija Dobrojević koja je izbačena iz takmičenja jer nije poštovala pravila, rekla za "Blic" da joj je drago što ne odlučuje o pobedniku.
- Mnogo mi je lakše što večeras ne donosim odluku. Da sam ostala favorit publike morala bih da odlučim. Favoriti su mi Vlada i Milan - rekla je Stanija.
Još uvek traje razgovor između članova velikog veća i finalista. Klan četvorice finalista i dalje je na snazi, pa tako ne optužuju jedan drugoga ni na zahtev veća. Još uvek je veoma neizvesno i napeto. Popularna pevačica Nataša Bekvalac u kratkoj zlatnoj haljini koja malo toga ostavlja mašti premijerno je otpevala pesmu "Pozitivna". Tokom nastupa pokazala je i malo više nego obično, kada joj se u par navrata video i donji veš.

Nakon tajnog glasanja velikog žirija usledio je nastup popularne pevačice Severine. Za razliku od svoje koleginice, Nataše Bekvalac, Severina je bila u dugoj zelenoj haljni koja nije otkrila ništa više od njene odlične linije. Pomoć na bini pružila joj je Ana Bebić.

Veće je glasalo:
Milan: 5
Vlada:5
Nikola: 2
Sebastian: 0

Ava je presudila i svojim glasom odlučila da je pobednik Vlada Vuksanović.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još