Željko Vasić: Duet sa Nedom Ukraden je pun pogodak

Željko Vasić: Duet sa Nedom Ukraden je pun pogodak

Autor: | 11/06/2012

0

Pop pevač Željko Vasić je za 12 godina, koliko je prisutan na muzičkoj sceni, objavio dva albuma. Malo ili dosta - pitali smo ovog pevača.
- Verovatno je moglo i više - kaže Željko.
- Ali, možda je i dosta, jer sam sebi radim pesme, pa sam i odlučujem kad ću ući u studio. Imam i drugih obaveza, poslova i nastupa, ali verujem da ću ovih dana sebe naterati da uđem u studio i završim novi album. On bi u svakom slučaju trebalo da bude objavljen ove godine.
Vasić dodaje da će se na albumu naći uglavnom njegove pesme, mada će biti i drugih saradnika, kao što su Saša Milošević Mare i Bane Opačić. A, dok ne ponudi prvi singl sa novog albuma, Željko preporučuje svojim obožavaocima da poslušaju njegov duet sa Nedom Ukraden pod nazivom "Izvini", koji se nalazi na novom albumu ove pevačice.
- To je moj prvi duet u životu. I baš mi je drago što je Neda prva pevačica s kojom sam snimio duet. Ona me je odabrala, ponudila da zajedno otpevamo pesmu i mislim da je ispalo sasvim dobro. Neko je možda mogao da prokomentariše taj naš duet kao da spajamo naizgled nespojivo, ali sada kada se pesma zavrtela, stižu nam samo pohvale - kaže Vasić.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti