Rafael Nadal doživeo neprijatnost u Parizu

Rafael Nadal doživeo neprijatnost u Parizu

Autor: | 13/06/2012

0

Španski teniser Rafael Nadal prijavio je policiji da mu je iz hotelske sobe u Parizu ukraden sat švajcarskog proizvođača Rišar Mil, vredan 300.000 evra. Kako piše Parizijen, krađu su primetili Nadalovi roditelji, a pariska policija je odmah pokrenula istragu da bi se utvrdilo ko je ulazio u apartman.
Švajcarski proizvođač satova Rišar Mil je Nadalu pozajmio sat samo za Rolan Garos. Reč je o jednom iz serije od samo sto satova od titanijuma, teških svega 20 grama. Ovo je drugi put da je Nadal bio žrtva pljačkaša. U septembru 2010. godine, za vreme masters turnira u Torontu, iz svlačionice mu je ukraden sat istog proizvođača, vredan čak 500.000 evra.
Policija je uspela da pronađe lopova, koji je član osoblja hotela u kome je boravio španski as tokom nastupa na Rolan Garosu, i on je uhapšen i nalazi se u pritvoru od utorka.
Lopov je priznao da je iskoristio magnetnu karticu da bi ušao u sobu tenisera, a kada je priveden, odveo je policiju na mesto gde je sakrio skupoceni sat.
Rafael Nadal je u ponedeljak rekordni sedmi put u karijeri osvojio Rolan Garos pobedivši sa 3:1 u setovima velikog rivala, najbolje rangiranog tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Izvor: FoNet, Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: rolan garos

Najnovije vesti