Simona Andrejić sarađuje sa sestrama Olsen

Simona Andrejić sarađuje sa sestrama Olsen

Autor: | 24/06/2012

0

Srpkinja Simona Andrejić, koja je osvojila modni svet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk izboru 2009, prošle nedelje postala je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen.
Isprva zvezde tinejdžerskih serija, a sada priznate dizajnerke i kreatorke najbolje obučenih žena za prošlu godinu Ešli i Meri-Kejt su preko zajedničkih prijatelja upoznale Simonu i ubrzo rešile da prelepu Beograđanku angažuju kao model brenda „Elizabet & James“ kolekcije „Rizort“ za 2013. godinu.
Simona je bila oduševljena njihovom idejom i pored uspešne poslovne saradnje ostvarile su i prijateljske veze.
Plavokosa lepotica je prisustvovala i rođendanskoj proslavi bliznakinja Olsen, a ekskluzivno za „Blic“ prenosi svoje utiske.
- Veoma sam zadovoljna saradnjom s Meri-Kejt i Ešli i bitno mi je da je zadovoljstvo obostrano. One su zaista velike zvezde, a u njihovom društvu sam se osećala izuzetno prijatno jer su veoma nesposredne i prirodne. Ukazale su mi čast što sam bila na njihovoj zabavi, koja je bila stvarno pravi veliki američki dzet-set događaj - istakla je Simona.
Simona nam je otkrila da je uporedo radila nekoliko poslova i da je vrlo zadovoljna svojim fotografijama za najnoviju kolekciju Done Karan za narednu godinu i editorijalom koji je uradila s Minom Cvetković za magazine „IQ Donna“.
Uprkos konstantnim angažmanima na milanskim, pariskim i njujorškim nedeljama mode i slikanjem za najluksuznije magazine, Simona niže uspehe u školi koju završava u Njujorku s njaboljim ocenama.
- Suviše sam rano ušla u posao koji zahteva veliki profesionalizam, stalan rad i spremnost na odricanja. Ništa mi ne pada teško, i uvek se trudim da naporno transformišem u zabavno. A školu ne zapostavljam iako često nisam u situaciji da joj se u kontinuitetu posvetim - kaže mlada manekenka, čija je baza njen omiljeni grad, Njujork.
Simona je danas jedan od najtraženijih modela sveta, preciznije nalazi se u top 10, radila je kampanje za „Guči“, „D&G“, „Kenzo“, „Kelvina Klajna“, DKNY, Sonju Rikel.
Inače, sestre Olsen su kolekciju promovisale u Britaniji i SAD.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin