Bojana Maljević prihvatila ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora"

Bojana Maljević prihvatila ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora"

Autor: | 02/07/2012

0

Bojana Maljević prihvatila je ulogu u seriji „Budva na pjenu od mora" i već snima nove epizode na Durmitoru. Šuška se da će u seriji zavesti Savu Bačića, kog tumači Mima Karadžić, ali glumica nije želela da otkrije sve detalje novih epizoda koje će se emitovati na jesen.
- Igram lik Katarine, doktorke biologije koja iz Beograda dolazi na Durmitor poslom, u potrazi za retkim biljkama. Tamo sreće „retku biljku" Savu Bačića, s kojim ostvaruje poseban odnos koji će u velikoj meri uticati na njegov život - rekla je Bojana za „Vijesti" i priznala da je sve epizode ove serije pogledala tek kada je dobila ponudu za ulogu.
- Ja sam poznati štreber, a čini mi se da će druga sezona biti uzbudljivija. Pristala sam jer su Milan i Mima Karadžić umeli da mi objasne zašto baš ja. Stevo Koprivica je napisao lepu ulogu. Obazriva sam kada je u pitanju televizija i mislim da nisam pogrešila što sam se u velikoj meri štedela - objasnila je Maljevićeva.
Bojanu uskoro očekuje premijera filma „Top je bio vreo", nastavak snimanja dečjeg filmskog mjuzikla „Zmajovini pangalozi", kao i snimanje novih epizoda kultne serije „Otvorena vrata".
- Ne dižem glavu od posla i jedva čekam da odem na odmor - iskrena je Maljevićeva.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin